si mai multa lume, si mai putini oameni
Despre ..pisiciBlogArhiva blogGalerieSeriiComercialblog rss
 
08:53 AM
2014-04-10 00:39:31
Este imposibil sa iesi din casa si sa nu vezi femei care incearca. Ce incearca, sau mai bine zis de ce, doar ele stiu. Unora le iese. Stiu povestea cu "ma aranjez ca sa ma simt eu bine". Daca ar sta in casa nu si-ar pune nici ciorapi din aceeasi pereche decat din greseala. E bine ca vrei sa te pui in valoare. Poate te ajuta la serviciu, poate gasesti loc de parcare mai usor, poate te simti mai femeie, poate o faci pentru ca asa fac colegele si nu te simti in largul tau iesind in evidenta, poate simti ca e datoria ta de diva suprema sa fii mereu in centrul atentiei sau poate ca ti-ai nascocit un defect pe care incearci sa-l ascunzi. Nu despre motiv vreau sa scriu. Fiecare si-l stie pe al ei daca isi e sincera.
Ce vreau sa zic e ca dintre toate femeile astea, niciuna nu e frumoasa! Nu e frumoasa pentru ca isi da atentie. Poate in cel mai bun caz e atragatoare. Diferenta e ca atragator inseamna sa obtii ceva pe moment, frumoasa esti si gata. Atragator este interesant pentru x timp, frumosul nu trebuie sa se faca interesant prin nimic. Atragatorul iti ofera o satisfactie de moment, pana ii descoperi secretul, frumosul te face al lui.
Toate artificiile astea nu pot decat sa te faca sa arati la x ani de x-10 ani. Ceea ce poate fi bine daca ai totusi minte de x ani, sau poate fi dezastruos daca o ai pe aia de x-10 ani. Frumusetea nu are varsta.
Vreau sa completez ca ambele sunt interesante, dar nu le vad ca fiind frumoase. Zambesc aducandu-mi aminte de momentul ala in care niste maini muncite, parul prins cu o sfoara si o dezinvoltura naturala si totala fata de ceea ce nu este practic le-ar fi facut invizibile pe cele doua.
Exista chiar un pericol care apare cand investesti prea mult in imaginea pe care iti place sa o proiectezi: poate deveni un stres sa nu "pierzi" ceva. Fenomenul asta e foarte neatragator.
Nimeni nu se indragosteste de cum poti tu sa-ti dai cu pensula pe fata. Si se poate pune intrebarea: daca porti mereu aceasta masca, atat de superficiala, oare ce alte masti mai porti?
Nu esti frumoasa pentru ca stai drept, ca esti doar muschi, ca iti dedici timp in fiecare zi, ca stii sa asortezi culori sau ca ai sprancenele sau zambetul interesante. Bine, zambetul e important daca e genuin :). Esti frumoasa!
Lasa un comentariu
Comentariile trebuie aprobate, deci nu vor apărea imediat pe site. E o soluție de moment împotriva spam-urilor.



©Sorin Buturugeanu - 2006-2024. Toate drepturile rezervate. Reproducerea integrala sau partiala a materialului de pe acest site fara acordul autorului este ilegala.