si mai multa lume, si mai putini oameni
Despre ..pisiciBlogArhiva blogGalerieSeriiComercialblog rss
 
Inainte sau deloc
2012-03-06 21:00:50
Într-un moment de inspirație am ales să vă explic cum puteți salva pe calculator videoclipuri de pe YouTube, Vplay sau Vimeo. Sunt sigur că metoda merge și pentru multe alte site-uri, dar pe astea 3 am testat-o.
Pentru că subiectul nu avea nicio legătură cu ce aș vrea să scriu pe blogul personal, am folosit un alt domeniu. Așadar: cum salvați videclipuri de pe YouTube și Vplay pe calculatorul personal.
În altă ordine de idei, cred că una dintre cele mai mari pierderi de resurse e să ne întrebăm de prea multe ori dacă ceea ce vrem să facem e bine sau nu.
.01
Palak
2012-05-21 21:37:10
Artistii nu-si doresc praomvore ci bani. Dar, fara praomvore, creatiile artistilor nu valoreaza doi bani, pentru ca nimeni nu le cunoaste, drept pentru care nimeni nu le cumpara.Sa platesti bani ca sa publici pe un site niste no-names, care nu iti aduc trafic, pentru ca nimeni nu ii cunoaste, deci nimeni nu ii cauta, e o greseala pe care niciun om cu scaun la cap nu o face, daca urmareste sa scoata bani din internet.In plus, se pune problema ca artistii, astia care vor BANI, sa plateasca si ei la UCMR-ADA pentru propria lor creatie pe care o pun pe propriul lor site. Deci, nu numai ca nu li se va da, dar li se va mai si lua.In ce priveste solutia cu artistii no-name, de la care se poate obtine semnatura cum ca n-au pretentii la drepturi:Pai, in cazul asta, artistii si-ar putea da lor insile in scris ca n-au nicio pretentie financiara de pe urma postarii propriilor lor piese pe propriul lor site. Ori asta nu este acceptat de lege. Va sa zica, ei nu pot da nici altora o astfel de declaratie. Sau, daca o dau, n-are nicio valoare. De platit tot va trebui sa se plateasca.Si eu sunt de parere ca e normal sa existe o taxa pentru utilizarea de muzica pe internet. Dar, depinde de cat de mare este taxa respectiva. La cum se pune problema in momentul de fata, tare ma tem ca sumele vor fi prohibitive. Si ma intreb daca artistilor le convine asta. Respectiv, odata sa plateasca daca vor sa se promoveze ei pe ei, si, a doua oara, fie sa plateasca, daca vor sa apara si pe alte site-uri, fie sa nu apara pe niciun alt site.In fine. Lucrurile nu prea stau pe roze. Pe blogul meu am scris ceva mai mult despre ce s-a intamplat la sesiunea de negocieri de luni.
Lasa un comentariu
Comentariile trebuie aprobate, deci nu vor apărea imediat pe site. E o soluție de moment împotriva spam-urilor.



©Sorin Buturugeanu - 2006-2024. Toate drepturile rezervate. Reproducerea integrala sau partiala a materialului de pe acest site fara acordul autorului este ilegala.