si mai multa lume, si mai putini oameni
Despre ..pisiciBlogArhiva blogGalerieSeriiComercialblog rss
 
Interpretari
2006-07-24 12:00:00
El este George. Este din Galati si a venit sa-si vada prietena. Are 38 de ani si lucreaza ca zilier. Nu castiga mai mult de 400 de lei pe luna, dar strange fiecare banut pentru a-l trimite femeii cu care isi imparte viata. Pe ea o cheama Maria si are 2 copii. Dupa un oftat a tinut sa adauge ca nu sunt ai lui, dar ii iubeste, si tine si la Maria. Isi doreste sa se poata muta si el in Bucuresti, dar i-ar fi mult prea greu sa-si gasesca de lucru avand in vedere ca are cazier. A facut o prostie cand era tanar, prostie care-l va urmari toata viata.
Chiar daca este o zi de luni, si ar trebui sa fie la munca, s-a decis sa vina in Bucuresti pentru a-i face o surpriza Mariei. Cand a sunat-o acum 2 ore, ea i-a zis ca este acasa, si se pregateste sa se culce. La cinci minute dupa, a batut la usa ei si nu a raspuns nimeni. Se pare ca nu se ingrijorase degeaba.
Acum sta in fata blocului, si nu poate sa-si dea seama ce are de facut. Probabil va astepta pana cand va putea macar da ochii cu Maria. Oricum nu are bani sa se duca nicaieri.
I-am urat o viata cat mai placuta, indiferent de ceea ce se va intampla in seara aceasta si am plecat spre casa.

asteptare, emotii, viciu, tigara

portofoliu, portret, Sorin, blog, fotograf
Sau poate il cheama Marius, este profesor de fizica la Grupul Scolar de Arte si Meserii "Dimitrie Paciuirea" si are o relatie cu Anca, cea mai silitoare eleva de la 11D.
Parintii ei stiu de relatie, si l-au amenintat ca daca va mai continua sa o vada se vor duce la Politie.
I-a dat apel de 10 minute sa coboare, iar ea intarzie sa apara. De fiecare data vrea sa arate cat mai bine pentru el, dar il face sa astepte in fata blocului, si poate da peste parintii ei.

tigara, fum, trandafir, dragoste

portofoliu, natura, blog, foto
Probabil ca daca mi-ar fi pasat, l-as fi intrebat cum il cheama, si ce asteapta. Dar nu mi-a pasat. Oricum nu m-as fi asteptat la o poveste captivanta din partea lui. Chiar daca ceea ce mi-ar fi spus ar fi fost viata lui, mai mult ca sigur ca m-ar fi plictisit. Adevarul e ca trecem nepasatori pe langa sute de oameni in fiecare zi.
Fiecare are viata, problemele, sperantele si temerile lui (sau ei), dar i-am sterge fara remuscari cu o guma magica din campul nostru vizual.
De obicei nici nu-i remarcam decat daca e vorba despre cineva care nu a mai facut dus de 4 zile, si se tine cu mana de bara de sus sau daca nu e vorba despre o domnisoara, care in ciuda faptului ca sunt 38 grd C afara, sustine ca o deranjeaza curentul si insista ca geamul sa stea inchis.
Nu sunt multi oameni de care chiar imi pasa, si poate unora nu am stiut niciodata sa le-o arat, dar sper ca la un moment dat voi invata.
Pana atunci .. rabdare si tutun !
.01
Diana
2006-07-24 23:01:00
speechless...btw...u nu fumezi sorin :p
.02
Sorin Buturugeanu
2006-07-24 23:06:00
Atunci cred ca o sa am nevoie de si mai multa rabdare ;) .
.03
Cristi
2006-07-26 14:03:00
Excelent punctat... chiar nu ma asteptam sa nu-l fi intrebat de fapt. Ai mare dreptate in ce ai scris.
.04
Ana
2006-08-09 10:56:00
Tocmai ce am recitit a treia sau a patra oara postul asta. Cred ca imi place mai mult povestea decat fotografia. Iar impreuna sunt dementiale.
.05
Ana
2007-09-14 20:48:26
Dupa un an postul asta are un impact si mai puternic asupra mea. Felicitari inca odata! Mi-ar placea sa te citesc mai des ;)
Lasa un comentariu
Comentariile trebuie aprobate, deci nu vor apărea imediat pe site. E o soluție de moment împotriva spam-urilor.



©Sorin Buturugeanu - 2006-2024. Toate drepturile rezervate. Reproducerea integrala sau partiala a materialului de pe acest site fara acordul autorului este ilegala.