si mai multa lume, si mai putini oameni
Despre ..pisiciBlogArhiva blogGalerieSeriiComercialblog rss
 
Mai bine va duceati voi
2009-05-12 08:03:01
Am lasat 2 zile sa treaca de cand am primit link-ul asta, ca sa nu scriu la furie. Si cam degeaba.
Reclama celor din Croatia a ajuns la mine cam acum 10 zile. Bun, umor de limbaj, m-am prins, am ras, e comic sa vezi ca un cuvant care in tara ta e considerat vulgar, in alta tara este rostit cu mandrie de oameni mari si copii.
Dar ideea concursului tinut de Carcotasi si titlul sub care s-a desfasurat sunt de-a dreptul jenante. Practic demonstreaza ca de abia au asteptat sa gaseasca o cale de a evita CNA-ul pentru a-si injura ascultatorii. Si daca bunul simt si autocenzura nu i-au salvat de la penibil si au incercat sa profite de o situatie putin amuzanta pentru a-si creste audienta, ar fi trebuit sa-si imagineze ca premiul cel mare ar fi putut fi castigat de mama lor. Si ca ar fi trebuit sa-i zica pe post: "Mama, du-te-n [..]".
O fi mai mare dorinta de a avea un spike de ascultatori si mediatizare decat bunul simt sa nu stai toata ziua cu ea in gura, dar ma depaseste motivul pentru care au insistat sa faca concursul doar pentru femei. Sunt sigur ca daca descopereau montajul croat cu 2 luni mai devreme sloganul ar fi inceput cu "De ziua femeii ..".
Context: Acum multi ani (inainte sa renunt de tot la televizor) ma uitam din cand in cand la emisiunea lor, si mi se parea mai rasarita. Intre timp se pare ca .. . Nu vreau sa aflu cu ce inlocuiau parintii sau profesorii lor expresii de genul "sexul frumos".
update: Cautand twitter-ul lui Huidu, am dat peste o idee interesanta: castigatoarele premiului sa-l cedeze mamei si sotiei lui! aici
In final, fotografia Cotoroantei de gheata cu o aripa de zapada care vroia sa-mi aduca ceai cald in fiecare seara inainte de revelion. :)

Fotografiind Baba Cloanta din vis

natura, Sorin, fotografie, blog, Sorin Buturugeanu
Lasa un comentariu
Comentariile trebuie aprobate, deci nu vor apărea imediat pe site. E o soluție de moment împotriva spam-urilor.



©Sorin Buturugeanu - 2006-2024. Toate drepturile rezervate. Reproducerea integrala sau partiala a materialului de pe acest site fara acordul autorului este ilegala.