si mai multa lume, si mai putini oameni
Despre ..pisiciBlogArhiva blogGalerieSeriiComercialblog rss
 
Tagged
2006-12-06 00:46:19
M-a prins Ana la inghesulala, si trebuia sa spun ce mi-as dori de Mos Nicolae. Cum n-am apucat sa zic la timp, o sa zic ce mi-as dori de sarbatori.
Prima intentie a fost sa zic ca mi-as dori sa fiu fericit, but that's already taken care of :). M-am mai gandit ca mi-as dori multa zapada, dar de fapt problema e sa nu fie prea multa zapada pe unde o sa fac eu sarbatorile.
In final o sa raman la zapada, si o sa zic ca vreau sa fie multa zapada in Bucuresti, pentru prietenii care nu pot pleca din oras.
De ce zapada ? Pentru ca are un efect magic asupra starii de spirit, si oricat de morocanosi am fi, oricat de prinsi in treburile noastre importante, oricat de deprimati, reuseste sa ne faca sa ramanem gura-casca cand schimba infatisarea cenusie a imprejurimilor. Si oricum circulatia e deja la pamant, asa ca ..
Ramane sa dau mai departe: Roxana. De ce ? pentru ca imi place cum scrie, pentru ca n-a mai scris de ceva timp si pentru ca stiu ce a primit, dar sunt curios ce ar fi vrut sa primeasca.

Fum

peisaj, fotograf, natura, portret
Lasa un comentariu
Comentariile trebuie aprobate, deci nu vor apărea imediat pe site. E o soluție de moment împotriva spam-urilor.



©Sorin Buturugeanu - 2006-2024. Toate drepturile rezervate. Reproducerea integrala sau partiala a materialului de pe acest site fara acordul autorului este ilegala.