si mai multa lume, si mai putini oameni
Despre ..pisiciBlogArhiva blogGalerieSeriiComercialblog rss
 
The summer past
2006-08-30 22:16:38
Da, a trecut. De ce ? Calendarul n-are nici o legatura cu asta, dar acum 20 de minute am fost nevoit sa inchid geamul de la camera mea pentru prima data de cand au dat mugurii copacilor pe anul asta. (by the way, iarna vine pentru mine cand nu mai pot sta in pantaloni scurti si tricou in casa)
Si am inceput sa-mi aduc aminte de vremea cand petreceam toata vacanta de vara la tara, la bunici. Acum o sa ma duc la tara, dar casa va fi goala. Cam pe la 1 septembrie incepeam si eu sa ma apuc de temele de vacanta, dar nu ma stresam prea tare :). Doar asa, de ochii bunicilor, care oricum erau destul de indulgenti. In fiecare an imi parea rau ca trebuie sa plec de acolo pentru ca pe la 15 septembrie incepeau sa devina dulci strugurii. Bine, eu incepeam sa mananc din ei de prin august, dar .. hmm. Mda .. oare de ce-i mancam ?
Revenind in 2006, vara a fost frumoasa. Chiar daca nu-mi fac niciodata planuri stricte, aveam ca guide-line sa nu stau prea mult prin Bucuresti. Ceea ce s-a si intamplat. Mai mult decat atat, am fost plecat in locuri frumoase, am intalnit oameni (vezi semnatura pe care o folosesc la mail: Multa lume, putini oameni) si am ramas cu amintiri frumoase.
Vara asta vroiam sa ajung in Nordul Moldovei, si am ajuns in Apuseni (twice). Vara care vine as vrea sa plec din tara, deci cine stie pe unde ajung :). Bine, ca si vara asta se ivise o ocazie sa plec, dar a fost alegerea mea sa nu plec, si pana la urma nu mi-a parut rau.
Daca si asta pare a fi un post trist (cum mi s-a zis de (n+1) ori), well, sa stiti ca eu de fapt sunt bucuros ca vine toamna. Am planuri mari cu ea ;).

Cuplu imbracat in haine medievale, pentru a intretine atmosfera - Alba Iulia, 2006

fotografie, natura, portret, fotograf
.01
Monica
2008-04-15 12:57:28
si vine primavara cand ti e cald in sosete
.02
Octavian
2009-01-28 22:02:10
Superb momentul prins in poza. Stiu locatia... chiar am copilarit pe acolo. Toate bune!
Lasa un comentariu
Comentariile trebuie aprobate, deci nu vor apărea imediat pe site. E o soluție de moment împotriva spam-urilor.



©Sorin Buturugeanu - 2006-2024. Toate drepturile rezervate. Reproducerea integrala sau partiala a materialului de pe acest site fara acordul autorului este ilegala.