si mai multa lume, si mai putini oameni
Despre ..pisiciBlogArhiva blogGalerieSeriiComercialblog rss
 
Schimbarea la fata
2006-08-29 04:39:58
Doua saptamani. Atat a durat sa fac versiunea actuala a site-ului. Din care am mai fost si plecat vreo 5 zile. Si mai sunt si lenes. Probabil daca nu eram lenes imi lua si mai mult ;). Mai sunt cateva detalii de pus la punct, dar e 90% gata. Vreau sa-i mai fac feed RSS (nu stiu daca altii le folosesc, dar eu le gasesc ale naibii de folositoare) numai ca n-am inteles nimic din ce se explica prin diverse tutoriale. (aka help wanted ;)).
In principiu m-am axat pe grayscale si rosu. De ce rosu ? Hmm .. chiar daca e a doua mea optiune in materie de culori, tolerez mai multe nuante ale ei. Care-i prima ? Heh .. find out :p. Am incercat sa evit folosirea termenilor in limba engleza (back, gallery, about ..) pentru ca domeniul este .ro si nu este (deocamdata) ceva comercial (chiar daca la un moment dat o sa aiba si o astfel de sectiune), deci o sa ma exprim liber, cum stiu mai bine: in romana.
Probabil ca unii deja stiti ca am fost ca fotograf la o nunta acum vreo doua saptamani. Nu o sa ma apuc sa pun cadre p-aici, doar asta, care mie-mi place foarte mult, si l-am pastrat pentru mine. Pot sa zic ca mi-a placut mult atmosfera, dar am avut parte de un cameraman cumsecade si dispus sa ma invete ce trebuie facut (altfel cred ca ma intorceam numai cu close-up-uri cu peretii bisericii :D). A iesit bine, mirele s-a declarat multumit .. so .. untill next time, va las cu poza:

Silueta de fata dansand la o nunta - Palatul Mogosoaia

Sorin, fotograf, blog
Am zis ca am o ciuda teribila ca a fost trasa la rezolutie si calitate minime ?
Edit: eh, si de cand am scris post-ul pana l-am facut pubilc (unii stiau si de schimbare si de post) am rezolvat si cu RSS-ul.
.01
Barbu
2006-08-30 17:20:25
1) Eu folosesc RSS-ul, te am în aggregator. Să faci bine să-l ţii acolo :)
2) Super poza asta, are o atmosferă mult peste toate celelalte d'aici; încearcă şi o converse alb-negru.
.02
Sorin Buturugeanu
2006-08-30 20:47:06
Bun, RSS-ul il tin, sper numai sa mearga cum trebuie ca azi am invatat cum ar trebui construit un feed, si nu l-am trecut prin prea multe teste.
.03
mal
2007-12-30 16:24:15
just great, tremendously atmospheric. mal
.04
Florin Berechet
2008-10-16 17:46:44
He, he...sunt camermanul cumsecade ;)
Misto poza, ringul de dans a avut foarte bun setup ptr poze...ptr video a fost cam dezastruos, foarte slaba lumina.
Lasa un comentariu
Comentariile trebuie aprobate, deci nu vor apărea imediat pe site. E o soluție de moment împotriva spam-urilor.



©Sorin Buturugeanu - 2006-2024. Toate drepturile rezervate. Reproducerea integrala sau partiala a materialului de pe acest site fara acordul autorului este ilegala.